trött

orkar inte skriva något speciellt, mår inte speciellt bra för tillfället. Har massor att ta tag i..

Tråkig torsdag

Det har  varit en seg dag i dag men som tur är e det fredag i morgon. Just nu håller jag på att baka Oboy kaka , hoppas att den blir bra. Bara jobbigt att det e så himla varmt här nu när ugnen är i gång. Vet vem jag ska tacka om den blir bra( du kan känna dig träffad för jag hoppas att du vet att du har en speciell plats i mitt hjärta fastän jag är dålig på att höra av mig ibland , ska försöka skärpa mig).
Ska fota lite av mina fynd som jag gjorde när jag var på loppis förhoppningvis i morgon. Skulle behöva både mer tid o ork just nu.


Äntligen lördag

I dag är det loppis i närheten o jag har varit dit en liten sväng med sonen. Han köpte en  Robotliknande  sak och jag hittade en leksaksdammsugare till lilleman. Så nu kanske jag kan lura honom att ta den när jag dammsuger för det är lite irriterande när han stänger av o trycker på min hela tiden. Nä ska gå dit en runda till för ibland kan det löna sig att gå dit innan de stänger ska se om jag kan göra något fynd. Ska fixa kameran senare så jag kan få till lite bilder här på min blogg.
Ha det bra /Ulrika


Tävling

Hos http://www.hemmapalandet.blogspot.com/  kan du vinna en jättefin skål. Fast jag hoppas ju att det blir jag som vinner.

Hejsan

Är en kaffedrickande 4 barnsmamma . Är intresserad av inredning , pyssel mm.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0