Nu ska det bli glass...

Har fått tummarna loss och köpt en glassmaskin. Har precis startat den och snart skall det bli jordgubbsglass. Får skriva mer i morgon när jag vet hur den blir.

Har beställt lite från Strössel Ö Annat, ska bli gott , längtar tills det kommer .
Kramar Ulrika

Tävling hos..

www.maddesmumms.blogg.se  där du kan vinna fina muffins/cupcakesformar från www.klarafardiga.com.
Var med och tävla du också.


Lyckas inte få in bilden men kika in och kollla vad fina de är.

 


Ingen bakning idag inte..

Idag har det varit varm och givetvis hade jag glömt starta torktumlaren under natten med alla handukarna så den fick gå igång när jag vaknat(sent). Gissa om här var varmt.
Bara några få dagar kvar sen blir det till att börja jobba igen.

Hade inget speciellt hemma häromdagen men hittade ett kexchokad (100g) i kylen så det fick bli kexchokladcupcakes med pepparkaks/chokladfrosting på.
Var faktiskt jättegott med kexchoklad i smeten.

Har även provat Bagerskans recept på kladdkaka. Säger bara Wow och sen var den borta.
Fotade innan jag satte in den i ugnen.


Kramar Ulrika

Imorgon

I morgon ska jag bli färdig och lägga in lite fler bilder bla på cupcakesen som jag bakade häromdagen.
Har inte blivit så jättemycket bakande nu i värmen men men bara vänta:-).
Kramar Ulrika

Var är regnet?

Jag är sugen på att baka, hade varit sköönt om det regnat lite för det blir ju så varmt inne annars. Fast det är ju bra att det är fint väder när jag har semester.
Gjorde glass med blåbär och fläder häromdagen. Hittade recept hos Söta saker, fast det var med jordgubbar och fläder. Eftersom jag bara hade blåbär hemma använde jag det istället. Jättegod blev den. Ska göra en omgång till nån dag, måste bara ut o plocka lite mera fläderblommor nu i dagarna innan de är borta.

Är så sugen på att baka, ,måste shoppa hem lite så jag har lite att använda:-) . Alltid bra att ha något antingen i frysen eller saker hemma så man kan baka om det mot förmodan skulle komma någon.
Nej nu ska jag gå ut o leta llite fläder tror jag.



Många kramar Ulrika


Tävling

Hos http://tartspecialisten.se/2010/july/tavling-vinn-ett-exklusivt-forklade-fran-car.html  kan du vinna ett jättefint förkläde och handskar från http://www.carolynskitchenonline.com/ . Tyvärr lyckades jag inte få in bilden men det är superfint.

Idag har jag bakat tekakor . Är sugen på att baka mer men klockan har tickat iväg så jag får se om jag hinner i morgon. Gav stora dottra några tekakor ska bli kul och höra vad hon tyckte. Kan ju vara gott och ha något nybakat att äta när hon har jobbat enda till kl 23.
Kramar Ulrika

Lite gott






Jordgubbsbullarna fick lite för mycket fyllning så de blev inte sådär jättesnygga men som tur var var de goda:-)

Kramar Ulrika

Lite blandat

Har sovit dåligt nu i 3 nätter för jag har så himla ont i min axel och ner i armen, handen. Ska ta mig i kragen och åka upp på måndag och försöka få den röntgad. Så tidvis är jag nog inte den bästa partnern/mamman.

Har bakat lite i dagarna , gjorde ciabatta, jordgubbsbullar och kanelbullar. Mmm något måste hänt under natten under den korta stund jag sovit för när jag gick upp på förmiddagen så vart nästan alla kanelbullarna borta????

Har varit en dag på Ven med familjen, underbar utflykt och har fått lite färg:-) (ja de största får man ju inte att följa med så där jätteofta.)



Vinn förkläde

Hos http://sockerrus.wordpress.com/2010/07/09/tavling-satt-guldkant-pa-vardagen/ kan du vara med och tävla och vinna ett jättefint förkläde från Nyttadesign.

Jag tävlar om ett superfint förkläde från Nyttadesign hos
Sockerrus.
Kramar Ulrika


Äntligen semester

Har semester nu, hoppas den går sakta. Har inte bestämt något än som vi ska göra och inte har det blivit något speciellt bakande heller. Har varit på stranden med familjen . Till och me jag har doppat mig. Trodde faktiskt att det skulle vara kallare.
Är lite sugen på att baka men har inte bestämt mig än. Ska o handla hem lite först(det ekar i kylen för tillfället). Är lite inne på att testa Bagerskans kladdkaka. Vi får väl se. Ciabatta ska jag också göra och måste ha något att lägga i frysen så det finns något hemma ifall någon (mot förmodan skulle hälsa på).
Kramar Ulrika

RSS 2.0