En vecka kvar...

Nu har jag en vecka kvar att arbeta:-)
Sen börjar jag skolan, jippi äntligen skall en av mina drömmar förverkligas..

Har inte hunnit baka något, har haft fullt upp. Jag och barnen har varit ute och plockat björnbär på kvällarna så nu har jag en massa björnbär i frysen. Idag har jag varit på loppis och fyndat en jättefin tavla.
Men i veckan som kommer ska jag börja förbereda och baka inför största sonens födelsedag.
Många kramar Ulrika

Tävling hos Maddesmums..

Hos http://maddesmumms.blogg.se/2010/august/vinn-produkter-fran-kalasbolaget.html#comment är där en tävling där du kan vinna kalastillbehör. Jag tänker försöka vara med och vinna och om jag mot förmodan skulle ha turen så skulle jag välja att köpa ett skelett med ishink. Får lite dåligt samvete då sonen fyllde år i början av sommaren och vi inte haft något barnkalas för honom så om jag skulle vinna skulle jag ordna till ett försenat kalas för honom. 


Jag tävlar om ett present kort från Kalasbolaget där det finns allt du behöver för barnkalas,temafesten,kräfskivan mm. Tävla hos MaddesMumms

Regn , regn..

Nu får det sluta regna, just hemkommen från affären så givetivis glömde jag smöret som jag behöver om jag skall kunna göra paj!!  Jaja, det slutar väl eller minskar förhoppningsvis så jag kan ge mig iväg och shoppa.

Har varit ute både i gårkväll och innan idag och plockat björnbär. Massor!:-)
Så imorgon kommer jag nog att ge mig ut igen och plocka. Kul att barnen tycker att det är roligt att följa med.
Nej nu ska jag försöka ge mig iväg så det blir något gjort här hemma.

Har tänkt göra både björnbärspaj och björnbärsglass. Uppdaterar lite senare och ska lägga in bilder och recept på det jag gjort också!
Kramar Ulrika

Tävla igen..

Hos http://www.strosselannat.se/se/blog/recept-och-tips/posts/india-tree-t%C3%A4vling-give-away/  kan man vinna strössel. Jag tänker vara med och tävla för strössel kan man inte ha för mycket av och det är ju alltid kul att prova något nytt.



Kramar Ulrika

Tävling igen..

 

Detta är vad du har chans att vinna hos http://madickensvarld.blogspot.com/ . Ta chansen du också för det tänker jag göra.
Kramar Ulrika

Jag tävlar

Hos http://bakecake.blogg.se/ kan du vinna ett förkläde, ett sådant som Leila har. Jag tänker iallafall vara med och tävla för de förklädena är ju jättefina( och jag har ju inget förkläde heller så jag hoppas på tur).

Nej nu ska nog jag och en av sönerna gå till köket och göra glass som jag tänkte ha som efterrätt idag.
Kramar Ulrika

Jag tävlar..


Hos http://sweetsugarcakes.blogspot.com/  kan du vara med och tävla om dessa muffinsformar. Visst är de söta.
Kommer att försöka hinna blogga lite mer ikväll, barnen måste ju få mat också.
Troligtvis ska jag och min underbara dottra baka lite ikväll, vet inte riktigt vad men något ska vi nog komma på. Har lite funderingar redan på vad vi kan göra:-)
kramar Ulrika

RSS 2.0